Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν στη Λάρνακα τα δρομολόγια των λεωφορείων της εταιρείας LPT (Larnaca Public Transport) την Τετάρτη 2/9

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τις Συντεχνίες αναφέρουν ότι «το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αποδεκτή πλειοψηφικά η πρόταση που κατατέθηκε στις δύο πλευρές από τη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ως εκ τούτου οι οδηγοί των λεωφορείων αρχίζουν αύριο κανονικά την εργασία τους», με την πραγματοποίηση των δρομολογίων.
 
Ωστόσο αύριο το πρωί οι εκπρόσωποι των Συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ , ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ θα μεταβούν εκ νέου στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας με στόχο την εξέταση της πρακτικής εφαρμογής της συμφωνίας που επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.