ΠΑΦΟΣ: Ένα πάρτι σε οικία από νεαρούς, κατέληξε στον ξυλοδαρμό του...γείτονα - Ζημιές και στο αυτοκίνητό του

ΠΑΦΟΣ: Ένα πάρτι σε οικία από νεαρούς, κατέληξε στον ξυλοδαρμό του...γείτονα - Ζημιές και στο αυτοκίνητό του

Ένα πάρτι σε οικία στον Μούτταλο, οδήγησε σε ξυλοδαρμό του… γείτονα και συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πάρτι νεαρών σε οικία, οδήγησε τα μέλη της στο σημείο για παρατήρηση, λόγω της αυξημένης έντασης της μουσικής.

Μετά την παρατήρηση που έγινε, οι νεαροί έκλεισαν την μουσική.

Ακολούθως, 15 νεαροί από το πάρτι θεώρησαν ότι η καταγγελία έγινε από συγκριμένο γείτονα, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σπίτι του, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητό του. Μετέπειτα, έσπασαν την καγκελόπορτα και μπήκαν στην αυλή, ξυλοκοπώντας τον εν λόγω γείτονα.

Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο, φέροντας εκδορές και μώλωπες.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE