ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λίγο καλοκαίρι ακόμα, please! Μάθε πώς να κερδίσεις δώρα που θα σε κρατήσουν σε καλοκαιρινό mood!

Λίγο καλοκαίρι ακόμα, please! Μάθε πώς να κερδίσεις δώρα που θα σε κρατήσουν σε καλοκαιρινό mood!

Αρχές Σεπτεμβρίου και επιστροφή σιγά-σιγά στο γραφείο ή στο πανεπιστήμιο. To μυαλό όμως είναι ακόμη σε summer mood και beach vibes ενώ το σώμα είναι μπροστά από ένα πληκτρολόγιο, ένα τηλέφωνο που χτυπάει ασταμάτητα, 2,149 unread emails ή μαθήματα που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ευτυχώς στην Κύπρο το καλοκαιράκι κρατάει λίγο περισσότερο, και η μπύρα ΑΛΦΑ έχει φροντίσει να σας χαρίσει λίγες ακόμα αξέχαστες στιγμές γέλιου και διασκέδασης με την οικογένεια και τους φίλους σας εντελώς δωρεάν! Ο διαγωνισμός «Επιτέλους… ξανά μαζί!» από την μπύρα ΑΛΦΑ, ο οποίος ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ήδη χάρισε σε 14 νικητές την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να γελάσουν με τη ψυχή τους, συνεχίζεται! Επομένως, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό, μπορεί να είστε εσείς ένας από τους επτά νικητές που απομένουν και θα ανακοινωθούν στις 15 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει η τελευταία κλήρωση! Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια τριήμερη διαμονή σε έπαυλη στον Πρωταρά για έξι άτομα με το ψυγείο γεμάτο παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ, μία τριήμερη διαμονή σε 4* ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα για 4 άτομα, δραστηριότητες σε adventure park (τοξοβολία, paintball και off road driving με buggy) για 10 άτομα, οικογενειακά τραπέζια σε ταβέρνες και εστιατόρια για 10 άτομα και βραδινές εξόδους σε μπαράκια για 10 άτομα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε ένα από τα πλούσια δώρα συνολικής αξίας €11.000, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε μια φωτογραφία παρέα με την ΑΛΦΑ μπύρα σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε τη φωτογραφία σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Instagram.

 

Έχοντας στο DNA της τη φιλία, την αγάπη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποιεί αυτό τον διαγωνισμό, για να μας φέρει ξανά κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Η πανδημία του Covid-19, η οποία μας ανάγκασε να μείνουμε για λίγο μακριά, μας έκανε παράλληλα να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα στη ζωή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Επίσης μας δίδαξε πόσο σημαντικές είναι οι αξίες της οικογένειας, της φιλίας και της αγάπης. Τα δώρα του διαγωνισμού λοιπόν, έχουν επιλεχθεί έτσι ώστε να δίνουν την ευκαιρία στους νικητές να περάσουν ποιοτικό χρόνο και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εσείς λοιπόν τι περιμένετε; Λάβετε τώρα μέρος στον διαγωνισμό και απολαύστε όμορφες στιγμές με οικογένεια και φίλους, κερασμένα από την μπύρα ΑΛΦΑ!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook και Instagram.

Όροι και προϋποθέσεις: https://bit.ly/AlfaCompetition

* Η μπύρα ΑΛΦΑ - η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd - έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, και που αποτυπώνουν τις αξίες του brand, αναδεικνύοντας πάντα την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 24χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πώς οι πτήσεις προκαλούν φούσκωμα - Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top