Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Τζιχαντιστές οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων για τρομοκρατική επίθεση στην Αγιά Σοφιά

Επίθεση στην Αγία Σοφία σχεδίαζε ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία Μαχμούτ Οζντέν ο οποίος συνελήφθη στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. 

Ο Τούρκος Υπουργός, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ότι μελέτησαν το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στην κατοχή του ο επικεφαλής των τζιχαντιστών στην Τουρκία και διαπίστωσαν ότι η προετοιμασία για την επίθεση στην Αγία Σοφία γινόταν επί ένα με ενάμιση μήνα. Ο Τούρκος ΥΠΕΣ ανέφερε ότι οργάνωναν ομάδες 10-12 ατόμων οι οποίες διεξήγαγαν τις επιθέσεις. Μαζί με τον Μαχμούντ Οζντεν έχουν συλληφθεί και άλλοι τζιχαντιστές οι οποίοι ανακρίνονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE