Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, το πιστόλι εντόπισε οικιακή βοηθός ενώ καθάριζε τον εξωτερικό χώρο οικίας στην περιοχή Εναερίου και ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη της, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αν και οξειδωμένο, το πιστόλι ήταν έμφορτο και σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και εκτιμάται πως είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 26χρονος αλλοδαπός που καταζητείται για την απόπειρα φόνου 19χρονου, επίσης αλλοδαπού, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή στην οδό Ανεξαρτησίας.
Σήμερα τα ανευρεθέντα, πιστόλι και σφαίρες, θα μεταφερθούν για βαλλιστικό έλεγχο και άλλες επιστημονικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος πυροβόλησε εναντίον του 19χρονου, τραυματίζοντας τον ελαφρά, μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ακολούθησε καταδίωξη του, με τον δράστη να πυροβολεί στον αέρα προς εκφοβισμό.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις