Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Νέα σειρά βιολογικού γάλακτος από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου εμπλουτίζει την γκάμα γάλακτός της, με την ολοκληρωμένη σειρά αγελαδινού, αιγινού και πρόβιου βιολογικού γάλακτος Αλάμπρα.

Τo βιολογικό αιγινό με 3,4% λιπαρά και πρόβειο πλήρες γάλα, βρίσκεται ήδη στα ράφια των υπεραγορών σε συσκευασία των 750 ml ενώ το αγελαδινό με 1,5% λιπαρά σε συσκευασία του ενός λίτρου.

Το βιολογικό γάλα Αλάμπρα, παράγεται από 100% βιολογικό γάλα που προέρχεται από βιολογικές εκτροφές, διασφαλίζοντας άριστη υγιεινή και ποιότητα, προσφέροντας στους καταναλωτές, πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία.

Η νέα σειρά γάλακτος, αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, εξασφαλίζει εύκολη πέψη και ενισχύει τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη θεμελίωση ποιοτικής και ισορροπημένης διατροφής.

Εντάξτε κι εσείς το βιολογικό γάλα Αλάμπρα στη διατροφή σας και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές του ιδιότητες απολαμβάνοντας την ξεχωριστή του γεύση.

Τέλος, με την προσθήκη της νέας ολοκληρωμένης σειράς βιολογικού γάλακτος, υπενθυμίζεται ότι διαχρονικός στόχος της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ Πέτρου, είναι να προσφέρει στον καταναλωτή αυθεντικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται πάντα από αληθινή γεύση και αγνή απόλαυση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE