Σε καθημερινή επαφή με Νομική Υπηρεσία η Αστυνομία για τα 115 έγγραφα από Βουλή για πολιτογραφήσεις

Σε καθημερινή επαφή με Νομική Υπηρεσία η Αστυνομία για τα 115 έγγραφα από Βουλή για πολιτογραφήσεις

Σε καθημερινή επαφή και συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία βρίσκεται η Αστυνομία για τη διερεύνηση της υπόθεσης των πολιτογραφήσεων και των εγγράφων που ζήτησε από τη Βουλή, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του σώματος Χρίστος Ανδρέου. 

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη για θέματα επικαιρότητας και ερωτηθείς για τα έγγραφα σχετικά με 115 κατ΄ εξαίρεση πολιτογραφήσειςτου Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, που ζήτησε η Αστυνομία από τη Βουλή, ο κ. Ανδρέου είπε πως βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης και ως εκ τούτου δεν μπορούν να δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και από πού λαμβάνονται οι καταθέσεις.
 
Σίγουρα έχουμε αποταθεί στη Βουλή για να εξασφαλίσουμε κάποια έγγραφα, είπε και σημείωσε πως η Αστυνομία βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τη Νομική Υπηρεσία για τον χειρισμό της υπόθεσης. Συνέστησε υπομονή μέχρι τις επόμενες μέρες και το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση, και τότε, όπως είπε, θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
 
Ερωτηθείς τι ακριβώς διερευνά τη Αστυνομία, είπε πως η διερεύνηση ξεκίνησε από τις 3 Ιουνίου, και η αρχική καταγγελία από το Υπουργείο Εσωτερικών αφορούσε διαρροή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προσώπων που είχαν αποταθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία για να εξασφαλίσουν πολιτογραφήσεις.
 
Πριν από δύο εβδομάδες και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης, είδαν το φως της δημοσιότητας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδα συγκεκριμένου ειδησεογραφικού οργανισμού κάποια διαβαθμισμένα έγγραφα, η δημοσιοποίηση των οποίων αποτελεί κολάσιμο αδίκημα.
 
Συνεπώς, συνέχισε, η διερεύνηση της Αστυνομίας επεκτάθηκε πέραν της υπόθεσης των πολιτογραφήσεων.
 
Ερωτηθείς αν έχει ανταποκριθεί η Βουλή στο αίτημα της Αστυνομίας, ο κ. Ανδρέου είπε πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και επανέλαβε ότι η Αστυνομία λαμβάνει βοήθεια από τη Νομική Υπηρεσία για τον χειρισμό της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE