TZOKEΡ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ- Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

TZOKEΡ: Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ- Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά με μόλις 3 ευρώ παίχτηκε το χθεσινό (Τρίτη 1/9) ΤΖΟΚΕΡ που ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή (ή νικήτρια) που κέρδισε 5.109.564,79 ευρώ.

«Ήταν ένα απλό δελτίο, με 6 μόνο στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», εξηγεί ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης του «χρυσού» πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Ο κ. Δάγλας, όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ, ενημερώθηκε για τη μεγάλη επιτυχία, τυχαία, μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο internet, σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό», δηλώνει ο κ. Δάγλας.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, ο κ. Δάγλας ετοιμάζεται να το ανακαινίσει και θεωρεί αυτή την επιτυχία ως ένα καλό σημάδι. «Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του ΤΖΟΚΕΡ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες», αναφέρει ο κ. Δάγλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE