Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εξέδωσε την Τετάρτη 2/9 διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 34χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.
Ο 34χρονος συνελήφθη την Τρίτη 1/9, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας είχαν εντοπιστεί 16 ηλεκτρικά εργαλεία, για τα οποία ο 34χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.
Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και αναγνώρισης από τους ιδιοκτήτες τους, η Αστυνομία δημοσιεύει φωτογραφίες των εργαλείων που εντοπίστηκαν, τα οποία πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής. Για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26806062.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




