Μπαχτσελί: Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο

Μπαχτσελί: Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο

Δικαίωμα επέμβασης ενάντια στους εχθρούς παρέχει το διεθνές δίκαιο, δηλώνει ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί.


Σε γραπτή του ανακοίνωση, ο  Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναφέρει ότι “επιδείχτηκε μεγάλη αντίσταση στις επιθετικές φιλοδοξίες της Ελλάδας, της Γαλλίας και κάποιων χωρών της περιοχής”. “Η Τουρκία στηρίζει το δίκαιο και τα δικαιώματα, ενάντια στην τυραννία, την τρομοκρατία και τους εισβολείς”, αναφέρει ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί προσθέτοντας ότι “το δικαίωμά μας να παρέμβουμε χωρίς συμβιβασμούς στην εχθρότητα και την προδοσία είναι φυσική αναγκαιότητα τόσο του διεθνούς δικαίου όσον και των συμφερόντων του κυρίαρχου κράτους”. 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.