Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στο Μαρούσι Αττικής

Προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές λόγω του εντοπισμού 19 κρουσμάτων κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι. 


Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει ο ΕΟΔΥ στα γηροκομεία εντοπίστηκαν 19 θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στο Μαρούσι.

Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και μεταφέρονται σε κλινική, ενώ ήδη στο σημείο μεταβαίνουν ο  Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE