Ετοιμη η νομική πτυχή, το Βαρώσι μπορεί ν’ ανοίξει και πριν τις λεγόμενες «εκλογές», δηλώνει ο Χασίπογλου

Ετοιμη η νομική πτυχή, το Βαρώσι μπορεί ν’ ανοίξει και πριν τις λεγόμενες «εκλογές», δηλώνει ο Χασίπογλου

Το νομικό πλαίσιο είναι έτοιμο και η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου μπορεί να ανοίξει και πριν από τις «προεδρικές εκλογές», δήλωσε ο «βουλευτής» Αμμοχώστου και υπεύθυνος του Κυπριακού στο ΚΕΕ, Ογουζχάν Χασίπογλου.

 
Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, μιλώντας χθες στην «βουλή», ο κ. Χασίποογλου είπε ότι τώρα εξαρτάται μόνο από την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου». Επειδή το Βαρώσι έμεινε εκτός των διαπραγματεύσεων, μπορεί να ανοίξει μέσω της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας», πρόσθεσε λέγοντας ότι σε αυτή έχουν υποβληθεί 281 αιτήσεις Ε/κ με περιουσία εντός της περίκλειστης πόλης.
 
Στα άτομα που ζήτησαν τις περιουσίες τους, πρόσθεσε, θα επιστραφούν και μέσω της «αλλαγής χεριών» (ΣΣ: ανταλλαγής), για να ανοίξει με τρόπο που θα συνάδει με το διεθνές δίκαιο προς το συμφέρον του ψευδοκράτους.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE