Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε…

Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε…

Νωρίτερα δημοσιεύσαμε πληροφορίες, ότι μειώνονται οι πιθανότητες να ντυθεί ξανά στα γαλαζοκίτρινα ο Εμίλιο Ενσούε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Αν ΧΑΛΑΣΕΙ, θα είναι λόγω ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

Μειώθηκαν οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για Ενσούε…

Δεν φαίνεται να είναι μόνο οι απαιτήσεις του ανθρώπου (πρόκειται για ξένο δικηγόρο με το όνομα Πάολο) που τον εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχει άλλο ένα «αγκάθι».

Πριν ενάμισι χρόνο, όταν η διοίκηση Πετρίδη αποδέσμευσε τον Ισπανό, επειδή φέρεται να χτύπησε τον Πάολο Τραμετσάνι, ο παίκτης προσέφυγε στα αρμόδια δικαστικά σώματα της ΦΙΦΑ, διεκδικώντας ποσό 700 χιλιάδων ευρώ.

Παρουσιάζεται έτοιμος να αποσύρει την προσφυγή του, αλλά πληροφορίες τον φέρουν να διεκδικεί σαφώς μικρότερο ποσό ως αποζημίωση.

The post Υπάρχει και άλλο «ΑΓΚΑΘΙ» για Ενσούε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE