ΗΠΑ: 'Ιδιαίτερα ανήσυχος' από τη δηλητηρίαση Ναβάλνι

ΗΠΑ: 'Ιδιαίτερα ανήσυχος' από τη δηλητηρίαση Ναβάλνι

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε «ιδιαίτερα ανήσυχος» για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αλεξέι Ναβάλνι, που πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία και έδειξαν ότι ο Ρώσος επικριτής του Κρεμλίνου δηλητηριάστηκε.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν πολύ από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Η δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβάλνι είναι απολύτως μια καταδικαστέα πράξη», ανέφερε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

«Η Ρωσία έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον νευροτοξικό παράγοντα νόβιτσοκ στο παρελθόν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Ουάσινγκτον θα συνεργαστεί με τους συμμάχους της «για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι στη Ρωσία».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE