Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Απαντώντας σε ανάρτηση του αρχισυντάκτη της 'Καθημερινής', Ανδρέα Παράσχου στο Twitter, ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι θα ζητήσει από το γραφείο του 'να δημοσιοποιησει τις περιπτώσεις πολιτογραφησεων αλλοδαπών επενδυτών των οποίων ανέλαβε την διαδικασία, χωρίς αναφορά στα ονόματά τους, τα οποία όμως θα ζητήσω να σας αποκαλυφθούν προσωπικά εαν επιθυμείτε'.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Επανήλθε με νέα δήλωση και σειρά ερωτημάτων για τις πολιτογραφήσεις
Πέραν τούτου, πρόσθεσε ότι, 'εφ’ όσον απαιτηθεί, θα ζητήσω από το πρώην γραφείο μου να δώσει τα ονόματα των επενδυτών στον Πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, υπό τον όρο της εμπιστευτικότητας, εκτός εάν προκύπτει θέμα για οποιαδήποτε περίπτωση'.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις