ΚΟΥΣΙΟΣ: Δίνει στη δημοσιότητα τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών που ανέλαβε το γραφείο του - Στα χέρια του ΠτΔ και πολιτικών αρχηγών

ΚΟΥΣΙΟΣ: Δίνει στη δημοσιότητα τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών που ανέλαβε το γραφείο του - Στα χέρια του ΠτΔ και πολιτικών αρχηγών

Την πρόθεση του να δώσει στη δημοσιότητα τις περιπτώσεις πολιτογραφήσεων που ανέλαβε το δικηγορικό του γραφείο, ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Απαντώντας σε ανάρτηση του αρχισυντάκτη της 'Καθημερινής', Ανδρέα Παράσχου στο Twitter, ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι θα ζητήσει από το γραφείο του 'να δημοσιοποιησει τις περιπτώσεις πολιτογραφησεων αλλοδαπών επενδυτών των οποίων ανέλαβε την διαδικασία, χωρίς αναφορά στα ονόματά τους, τα οποία όμως θα ζητήσω να σας αποκαλυφθούν προσωπικά εαν επιθυμείτε'.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Επανήλθε με νέα δήλωση και σειρά ερωτημάτων για τις πολιτογραφήσεις

Πέραν τούτου, πρόσθεσε ότι, 'εφ’ όσον απαιτηθεί, θα ζητήσω από το πρώην γραφείο μου να δώσει τα ονόματα των επενδυτών στον Πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, υπό τον όρο της εμπιστευτικότητας, εκτός εάν προκύπτει θέμα για οποιαδήποτε περίπτωση'.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE