ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

Προβληματισμό προκαλούν στις αρμόδεις Αρχές της Δημοκρατίας, οι συνεχόμενες ροές μεταναστών που φτάνουν στο νησί τις τελευταίες μέρες.

Γι' αυτό τον λόγο, την Δευτέρα (07/09) το απόγευμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των αρμόδιων Υπουργείων και Αρχών, έτσι ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για οριστική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο (05/09), η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων σχετικά με την άφιξη 51 μεταναστών στο Παραλίμνι, ενώ την Κυριακή (06/09), επαναπατρίστηκαν 33 μετανάστες από τον Λίβανο, οι οποιοί έιχαν φτάσει στην Κύπρο και πάλι το Σάββατο (05/09).

Εξάλλου, το βράδυ της Κυριακής (06/09), εντοπίστηκε νέο πλοιάριο με 22 μετανάστες, ανοικτά του Ζυγίου, με την Λιμενική να βρίσκεται επί ποδός για αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE