ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός δύο προσώπων μετά από πτώση σε γκρεμό βάθους 20 - 25 μέτρων - Η κατάσταση της υγείας τους

ΠΑΦΟΣ: Τραυματισμός δύο προσώπων μετά από πτώση σε γκρεμό βάθους 20 - 25 μέτρων - Η κατάσταση της υγείας τους

Ο τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στον δρόμο μεταξύ  Τσάδας  – Στρουμπιού το απόγευμα της Κυριακής (06/09).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στις 15:50 το απόγευμα. όταν ο οδηγός του οχήματος 65 ετών απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κτυπήσει αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, προκαλώντας αποκοπή των συρμάτων και στην συνέχεια το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 με 25 μέτρων. 

Εξάλλου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της πυροσβεστικής μετέβησαν στο μέρος και συνέβαλαν στην ανάσυρση των δύο επιβαινόντων του οχήματος, του 65χρονου οδηγού και της 57χρονης συζύγου του, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. 

Επίσης ασφαλίστηκε και η σκηνή για την αποφυγή τυχόν πρόκλησης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατροί η κλινική κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σταθερή ενώ υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία και σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Παρέμειναν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω παρακολούθηση. 

Η αποκατάσταση της οδικής κυκλοφορίας έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE