Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για αφόρητη ζέστη - Τι ώρες να προσέξετε

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση για αφόρητη ζέστη - Τι ώρες να προσέξετε

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για τη Δευτέρα (07/09), με το θερμόμετρο να αναμένεται να ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση ισχύει μεταξύ των ωρών 13:00 και 17:00 σήμερα.

«Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά», αναφέρεται στην προειδοποίηση. Στο δελτίο του Τμήματος για την ημέρα σημειώνεται ότι «η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά».

Στην προειδοποίησή του το Τμήμα προσθέτει ότι είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας μεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά.

Δείτε το αναλυτικό δελτίο καιρού για τις ερχόμενες ημέρες εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE