Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Τιτίβισμα του γνωστού νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη μετά το διορισμό της τετραμελούς Επιτροπής που θα είναι υπεύθυνη για τη διερεύνηση των κατ’εξαίρεση πολιτογραφήσεων κσι μέσω του οποίου εκφράζει την έντονη αντίθεση του είχαμε πριν από λίγο.

Επί της ουσίας ο κύριος Τριανταφυλλίδης διερωτάται πως γίνεται η ερευνητική επιτροπή να έχει καθήκον να διερευνήσει τη χρονική περίοδο που Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ήταν υπουργοί, τονίζοντας πως θα ελέγξουν και τις αποφάσεις -επί της ουσίας- του ατόμου που τους διόρισε προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο είναι ‘νομικά ανεπίτρεπτο’.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη:
 
«Διοριστηκε η Ερευνητική Επιτροπή από τον Γεν.Εισσγγελεα Ξεκινά αρνητικά Περιλαμβάνει στη χρονική περίοδο που θα ερευνήσει και εκείνη που ο Γεν.Εισαγγελεας και ο Βοηθός Γεν.Εισαγγελεας ήσαν Υπουργοί Άρα: Θα ελεξουν και τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε. Νομικά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.