Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για όλο το Σεπτέμβριο, με το δυναμικό μήνυμα #GoOrangeForALife, σε ΠΟΡΤΟκαλεί να στηρίξεις την προσπάθεια του, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Σε καλεί να γίνεις εθελοντής δότης μέσα από μια απλή διαδικασία, με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα, και να χαρίσεις μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε συνανθρώπους μας, που δίνουν τη δική τους μάχη κατά της λευχαιμίας.
Με αφορμή το "Μήνα Λευχαιμίας", η διεύθυνση και το προσωπικό του Μουσών, του γνωστού bar-restaurant της Λευκωσίας, σαν κοινωνικά υπεύθυνα άτομα, θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα με ένα πολύ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και δημιουργικό τρόπο. Έχουν αλλάξει το χρώμα του μπαρ τους, σε πορτοκαλί, και μας ΠΟΡΤΟκαλούν για όλο το Σεπτέμβριο να πιούμε το πορτοκαλί κοκτέιλ που έχουν δημιουργήσει με το όνομα "LEUK me in the eyes", όπου μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου κοκτέιλ, θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και προώθηση του οράματος όλων μας...για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!


Σας περιμένουμε λοιπόν να πιείτε το πορτοκαλί κοκτέιλ εις υγείαν αυτών που δίνουν ή έχουν δώσει τη δική τους μάχη με τη λευχαιμία....γιατί όλοι μας αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.


Μουσών Bar-restaurant, Μπουμπουλίνας 15, 1060 Λευκωσία τηλ 22 664444

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE