ΚΥΠΡΟΣ

Στο ΓΣΠ το check point της Ευρώπης!

Στο ΓΣΠ το check point της Ευρώπης!

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει σήμερα Σάββατο. Οι "πράσινοι" μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο στρέφουν τη προσοχή τους στον αρχικό τους στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη, η οποία σήμερα περνάει από το ΓΣΠ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα η οποία έχει το απόγευμα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσει για τα καλά πίσω της την ΑΕΚ η οποία την καταδιώκει στη μάχη για την Ευρώπη. 

Η Ομόνοια με τον κόσμο στο πλευρό της σε περίπτωση νίκης ξεφεύγει με τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ και παίρνει ισχυρό προβάδισμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, Ρούπιο, Ρόντρι και Ρομπέρτο έμειναν εκτός αποστολής αφού ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Από κει και πέρα η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους:

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ιάκωβο Σαμμούτη, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ρενάτο Μαργκάσα, Ιβάν Ρούνιε, Αντρέα Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμο Φυλακτού, Παντελή Κονομή και Μίκαελ Ποτέ. 

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις ο Κώστας Καϊάφας σκέφτεται να παρατάξει τους:

Παναγή, Δημητρίου, Μαρκάσα, Λεάντρο, Ρούνιε, Φυλακτού Λιομπιανίτζε, Οικονομίδης, Ασίς, Κιρμ, Σέμπρι, Ποτέ. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top