ΚΥΠΡΟΣ

Στο ΓΣΠ το check point της Ευρώπης!

Στο ΓΣΠ το check point της Ευρώπης!

Το παιχνίδι στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει σήμερα Σάββατο. Οι "πράσινοι" μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο στρέφουν τη προσοχή τους στον αρχικό τους στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη, η οποία σήμερα περνάει από το ΓΣΠ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα η οποία έχει το απόγευμα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσει για τα καλά πίσω της την ΑΕΚ η οποία την καταδιώκει στη μάχη για την Ευρώπη. 

Η Ομόνοια με τον κόσμο στο πλευρό της σε περίπτωση νίκης ξεφεύγει με τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ και παίρνει ισχυρό προβάδισμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, Ρούπιο, Ρόντρι και Ρομπέρτο έμειναν εκτός αποστολής αφού ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Από κει και πέρα η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείται από τους:

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ιάκωβο Σαμμούτη, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ρενάτο Μαργκάσα, Ιβάν Ρούνιε, Αντρέα Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμο Φυλακτού, Παντελή Κονομή και Μίκαελ Ποτέ. 

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις ο Κώστας Καϊάφας σκέφτεται να παρατάξει τους:

Παναγή, Δημητρίου, Μαρκάσα, Λεάντρο, Ρούνιε, Φυλακτού Λιομπιανίτζε, Οικονομίδης, Ασίς, Κιρμ, Σέμπρι, Ποτέ. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Έκοβε καλώδια από πάσσαλους της ΑΗΚ - Συνελήφθη 33χρονος

Masterchef: Το ξεχωριστό μήνυμα της Χριστίνας Χριστοφή - «Συμπατριώτες ελπίζω να σας έκανα περήφανους, τα καλύτερα έρχονται»



Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, ωστόσο στους κομματικούς διαδρόμους, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για το τι πραγματικά έφταιξε για το αποτέλεσμα και πώς ο νεαρός Φειδίας Παναγιώτου, κατάφερε να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top