ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

Με «αίμα» βάφτηκε η κατασκευή του Νοσοκομείου για την πανδημία του κορωνοϊού στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο γύρω στις 16:45 εργάτης έχασε τη ζωή του όταν απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε πίσω από τον αριστερά μπροστά τροχό φορτηγού με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Όπως μεταδίδεται πρόκειται για τον 60χρονο Şerif Sami 60 ετών, ο ο οποίος προσπαθούσε να υποδείξει στον οδηγό του φορτηγού Zafer Ünal 44 ετών που έπρεπε να αφήσει το φορτίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE