Ενισχύεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ πριν την Ομόνοια ο Ερυθρός

Ενισχύεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ πριν την Ομόνοια ο Ερυθρός

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, όπως γράφουν τα Σερβικά μέσα, είναι κοντά σε συφμωνία με τον επιθετικό Ντιέγκο Φαλτσινέλι από την Μπολόνια.

Ο 29χρονος Ιταλός τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στην Περούτζια, ομάδα της β’ κατηγορίας της χώρας του. Με το ίδιο καθεστώς αναμένεται να αποκτηθεί για τους Σέρβους για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Ο Φαλτσινέλι θα «πατήσει» στο Βελιγράδι για να περάσει τα διαδικαστικά και να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρας τις επόμενες μέρες, λίγο πριν το ματς με την Ομόνοια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Ενισχύεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ πριν την Ομόνοια ο Ερυθρός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE