Ακόμα ένα βήμα...

Ακόμα ένα βήμα...

Από την στιγμή που ηγείται της βαθμολογίας ο ΑΠΟΕΛ με κάθε νίκη πλησιάζει περισσότερο στον τίτλο. Η σημερινή έξοδος στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικά δύσκολη ειδικά όταν πρέπει να κάμψεις την αντίσταση μιας πολύ φορμαρισμένης ομάδας όπως η Ανόρθωση.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ μπορεί να προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ωστόσο πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του ημιτελικού με την Ομόνοια αν θέλει να φύγει με το διπλό σήμερα από το Παπαδόπουλος. 

Κόντρα σε μια ομάδα η οποία μετρά 2 νίκες στα τελευταία ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΚ, ο Γερμανός τεχνικός θέλει την νίκη έτσι ώστε να μην έχει στο μυαλό του τον αγώνα του δεύτερου Απόλλωνα με τον Ερμή. 

Η εντεκάδα του ΑΠΟΕΛ πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους: 

Χιώτη, Σέρτζιο, Ρίισε, Καρλάο Αμορίν, Μοράις, Λάνιγκ, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE