Δώδεκα θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία

Δώδεκα θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία

Το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία 1.108 άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δώδεκα ασθενείς έχασαν την ζωή τους. Χθες είχαν διαγνωσθεί 1.297 κρούσματα και καταγράφηκαν επτά θάνατοι.


Από την αρχή της επιδημίας, οι νεκροί στην Ιταλία είναι 35.553. Συνολικά, 142 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, δηλαδή οκτώ ασθενείς περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Σε κατ` οίκον περιορισμό είναι 31.132 άνθρωποι και 1.719 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία της χώρας. Σε σύνολο 21 περιφερειών, μόνο η μικρή περιοχή Βάλε Ντ` Αόστα, στα σύνορα με την Γαλλία, δεν κατέγραψε σήμερα νέα κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων. Την ίδια ώρα, η Άμεση Δημοκρατία αναδεικνύεται στον μεγάλο άγνωστο της εξίσωσης, με τις τέσσερις έδρες της να έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν, όχι μόνο τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τις πολιτικές ισορροπίες, που θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE