ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Συμμορφώνονται πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών - Πόσες καταγγελίες έγιναν

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Συμμορφώνονται πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών - Πόσες καταγγελίες έγιναν

Σε τρεις καταγγελίες πολιτών και τέσσερις καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο 628 ελέγχων παγκύπρια, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 79 έλεγχοι και έγινε μια καταγγελία πολίτη και δύο καταγγελίες υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 123 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε υποστατικά και καμία σε πολίτη.
 
Επιπρόσθετα, στη Λάρνακα έγιναν 173 έλεγχοι χωρίς οποιαδήποτε καταγγελία, ενώ δεν προέκυψε καταγγελία ούτε από τους 87 ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Πάφο.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 116 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 50 ελέγχων δεν καταγγέλθηκε οποιοσδήποτε πολίτης ή υποστατικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE