Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Εφθασε πριν από λίγο (09:00) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Λαβρόφ και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στα σκαλιά του Προεδρικού ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Και οι δύο Υπουργοί έφεραν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μάσκα.

Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών εισήλθαν στο Προεδρικό, όπου ο κ. Λαβρόφ θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα γίνει η τελετή παρασημοφόρησης του κ. Λαβρόφ με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE