Επιστρέφουν στο Λίβανο οι μετανάστες που προσέγγισαν την Κύπρο

Επιστρέφουν στο Λίβανο οι μετανάστες που προσέγγισαν την Κύπρο

Στο Λίβανο με ιδιωτικό ακτοπλοϊκό σκάφος επιστρέφουν οι μετανάστες που έφτασαν νωρίς το πρωί της Τρίτης 08/09, με πλοιάριο ανοικτά της Αγίας Νάπας.

Ύστερα  από ολονύχτια πολύωρη επιχείρηση των κρατικών υπηρεσιών και της Λιμενικής Αστυνομίας και σε συνεργασία με τη γειτονική χώρα, οι μετανάστες επιστρέφουν στη χώρα τους.

Το πλοιάριο με τους μετανάστες εμφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο το πρωί (08/09), και έθεσε σε συναγερμό τις κυπριακές Αρχές. Σκάφη της Λιμενικής μετέβησαν προσέγγισαν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν 45 άνθρωποι.
 
Μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η μεταφορά τους στο Λίβανο, από όπου και έφτασαν.
 
Το ιδιωτικό σκάφος αναχώρησε για το Λίβανο με τη συνοδεία ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE