Επιστρέφουν στο Λίβανο οι μετανάστες που προσέγγισαν την Κύπρο

Επιστρέφουν στο Λίβανο οι μετανάστες που προσέγγισαν την Κύπρο

Στο Λίβανο με ιδιωτικό ακτοπλοϊκό σκάφος επιστρέφουν οι μετανάστες που έφτασαν νωρίς το πρωί της Τρίτης 08/09, με πλοιάριο ανοικτά της Αγίας Νάπας.

Ύστερα  από ολονύχτια πολύωρη επιχείρηση των κρατικών υπηρεσιών και της Λιμενικής Αστυνομίας και σε συνεργασία με τη γειτονική χώρα, οι μετανάστες επιστρέφουν στη χώρα τους.

Το πλοιάριο με τους μετανάστες εμφανίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο το πρωί (08/09), και έθεσε σε συναγερμό τις κυπριακές Αρχές. Σκάφη της Λιμενικής μετέβησαν προσέγγισαν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν 45 άνθρωποι.
 
Μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η μεταφορά τους στο Λίβανο, από όπου και έφτασαν.
 
Το ιδιωτικό σκάφος αναχώρησε για το Λίβανο με τη συνοδεία ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE