ΗΕ: Στις 24 Φεβρουαρίου η συνάντηση ΠτΔ - Ερχιουρμάν
Τη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, ανακοίνωσαν και επίσημα τα Ηνωμένα Έθνη.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν σε δύο υποστατικά σε Λεμεσό και Πάφο, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 25 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Επίσης, σε παγκύπρια βάση, έγιναν 81 έλεγχοι οχημάτων και 97 έλεγχοι προσώπων, ενώ ελέγχθηκαν 78 νυχτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά και προέκυψαν 54 καταγγελίες που αφορούν Νόμους που διέπουν τη λειτουργία νυκτερινών κέντρων και κάπνισμα.
Παράλληλα, στη Λευκωσία, έγινε έλεγχος σε εννέα φρουρούς ασφαλείας χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο.
Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά και με μεθοδικότητα τις προσπάθειες για πρόληψη και καταστολή των εγκληματικών ενεργειών για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους και προτεραιότητές της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




