Είχε κέφια χθες βράδυ η Αστυνομία – Έλεγχοι σε όλες τις πόλεις

Είχε κέφια χθες βράδυ η Αστυνομία – Έλεγχοι σε όλες τις πόλεις

Τις εκστρατείες για πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος συνεχίζει η Αστυνομία, καθώς και τις συντονισμένες επιχειρήσεις για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, με συντονισμένους ελέγχους σε όλες τις πόλεις.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν σε δύο υποστατικά σε Λεμεσό και Πάφο, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 25 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης, σε παγκύπρια βάση, έγιναν 81 έλεγχοι οχημάτων και 97 έλεγχοι προσώπων, ενώ ελέγχθηκαν 78 νυχτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά και προέκυψαν 54 καταγγελίες που αφορούν Νόμους που διέπουν τη λειτουργία νυκτερινών κέντρων και κάπνισμα.

Παράλληλα, στη Λευκωσία, έγινε έλεγχος σε εννέα φρουρούς ασφαλείας χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά και με μεθοδικότητα τις προσπάθειες για πρόληψη και καταστολή των εγκληματικών ενεργειών για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους και προτεραιότητές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE