ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» ο εργάτης που καταπλακώθηκε από τον βραχίονα γερανού- Πολύτεκνος πατέρας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» ο εργάτης που καταπλακώθηκε από τον βραχίονα γερανού- Πολύτεκνος πατέρας

Την τελευταία του πνοή στη μάχη για το μεροκάματο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 8/9  60χρονος εργάτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θανατηφόρο εργατικό σημειώθηκε στο χωριό Αρμενοχώρι, όταν ο άτυχος 60χρονος που είχε μεταφέρει σε υπό ανέγερση οικοδομή κεραμίδια σε ημιφορτηγό καταπλακώθηκε από τον βραχίονα του γερανού.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία ώστε να διενεργηθούν οι απαιτούμενες εξετάσεις γύρω από το χαμό του 60χρονου που είναι πολύτεκνος πατέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE