Τριμερής στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τριμερής στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Το πρόγραμμα τριμερούς στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για το 2021, υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής `Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, και οι επικεφαλής των στρατιωτικών αντιπροσωπειών της Κύπρου και του Ισραήλ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, η υπογραφή του συγκεκριμένου προγράμματος σηματοδοτεί την περαιτέρω αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των τριών χωρών, με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, της υπογραφής της τριμερούς στρατιωτικής συνεργασίας προηγήθηκε συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE