ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ώρες έναρξης αγώνων Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Οι ώρες έναρξης αγώνων Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Αρχίζουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 καθώς και το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

Λόγω των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις ημέρες, η ΚΟΠ έχει προχωρήσει στη διαφοροποίηση του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής αναφορικά με τις ώρες έναρξης των αγώνων.

Οι αγώνες για τα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14 και Κ-16 που θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν στις 09:00 και οι αγώνες για τα Πρωταθλήματα Κ-15 και Κ-17 στις 17:00, αντί στις 11:00πμ που ήταν αρχικά ορισμένοι.

Οι απογευματινοί αγώνες που αφορούν το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας θα αρχίσουν στις 16:45.

Σημειώνεται ότι για τους πιο πάνω αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν  στους διαιτητές και τις ομάδες, θα γίνουν 2 διακοπές, 1 σε κάθε ημίχρονο για διάλειμμα δροσίσματος (cooling break).

The post Οι ώρες έναρξης αγώνων Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top