Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας
Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Ήδη, τους τελευταίους μήνες μαθαίνουμε σταδιακά για διάφορα πρόσωπα που πρόκειται να εισβάλλουν φέτος στη σειρά ως guest, όπως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στο zappIT πριν από λίγο, στο σίριαλ θα μπει και μια πασίγνωστη παρουσιάστρια.
Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα θα πει αυτή τη χρονιά και η Ναταλία Γερμανού! Η παρουσιάστρια φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόταση που της έκαναν οι συντελεστές και σύντομα, εκτός απροόπτου, θα μπει στο πλατό. Η Ναταλία θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο από την επαρχία.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




