ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Κυπριανού σε Γ.Ε: Στο επίκεντρο το κατασκοπευτικό βαν, ο συνεργατισμός, το σκάνδαλο της οικονομίας και... οι στημένοι αγώνες

Επιστολή Κυπριανού σε Γ.Ε: Στο επίκεντρο το κατασκοπευτικό βαν, ο συνεργατισμός, το σκάνδαλο της οικονομίας και... οι στημένοι αγώνες

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού απέστειλε στο Γενικό Εισαγγελέα κ. Γιώργο Σαββίδη επιστολή με την οποία ζητά ενημέρωση για την πορεία διαφόρων ερευνών που έχουν εξαγγελθεί.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε ενημέρωση για το σκάνδαλο της οικονομίας, το κατασκοπευτικό βαν, τους στημένους αγώνες και το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Επικοινωνώ μαζί σας για να ζητήσω ενημέρωση για την πορεία των ερευνών που έχουν εξαγγελθεί εδώ και καιρό, για το σκάνδαλο της κυπριακής οικονομίας, το κατασκοπευτικό βαν, τους στημένους αγώνες και το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Αναγνωρίζω ότι έχετε αναλάβει τα καθήκοντα σας σχετικά πρόσφατα αλλά θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε μέχρι πού βρίσκονται οι έρευνες και οι διαδικασίες για τα θέματα αυτά καθώς επίσης και ο προγραμματισμός που γίνεται για την ολοκλήρωση της διερεύνησης τους». 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top