H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που άφησε τον Σαρφό για ΤΡΙΑ χρόνια εκτός γηπέδων!

H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που άφησε τον Σαρφό για ΤΡΙΑ χρόνια εκτός γηπέδων!

Με μια σύντομη έρευνα στο google, διαπιστώνει εύκολα κανείς, γιατί ο καινούργιος παίχτης του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κίνγκσλει Σαρφό, έμεινε για τρία χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Έμεινε για δυο (22 μήνες) περίπου χρόνια στη φυλακή, επειδή τον είχαν κατηγορήσει για βιασμό ανήλικης, ωστόσο στην πορεία αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι ήταν αθώος!

Βασικά οι άνθρωποι των μαυροπρασίνων, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, όπως έγραψε στα Κοινωνικά Δίκτυα ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Wrongfully convicted Kingsley Sarfo confirms his release from prison in Sweden - Football Made In Ghana

Όπως αποκαλύψαμε (ΕΔΩ) τα δικαιώματα του παίχτη τα έχει ο ξένος επενδυτής του Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ σχετικό δημοσίευμα για τον Σαρφό

Π.Χ. 

The post H ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ που άφησε τον Σαρφό για ΤΡΙΑ χρόνια εκτός γηπέδων! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE