LIFESTYLE

Τα πολυκαταστήματα ERA προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό με τη δημιουργική συμβολή φοιτητών πανεπιστημίων

Τα πολυκαταστήματα ERA προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό με τη δημιουργική συμβολή φοιτητών πανεπιστημίων

Οι φοιτητές είχαν την ελευθερία να χρησιμοποιήσουν την τεχνική και τα εργαλεία της επιλογής τους. Το αποτέλεσμα ήταν καινοτόμο και ευφάνταστο, και διακοσμεί τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων ERA The Mall of Cyprus και Central στη Λευκωσία, ERA Zenon στη Λάρνακα, ERA Olympia και ERA Αpollon στη Λεμεσό, και ERA Κorivos στην Πάφο.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από έξι καταξιωμένους στο χώρο τους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, και συγκεκριμένα την Έλενα Κοτασβίλη (σκηνογράφο), τη Μαρία Λιανού (καλλιτέχνιδα), τον Μάριο Νεοκλέους (art director & graphic designer), τον Παναγιώτη Πιερίδη (αρχιτέκτονα), τον Ανδρέα Αντωνίου (art director) και τον Achim Wieland (graphic designer & theatre director). Οι κριτές επέλεξαν επτά σχεδιαστικά, τα οποία κέρδισαν από ένα δωροκουπόνι αξίας 200 ευρώ, ενώ τα τέσσερα από αυτά επιλέχθηκαν για να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων ERA. Οι επτά νικητές ήταν ο Μάριος Πασχαλίδης, ο Προκόπης Χατζηπροκόπη, ο Γιάννης Χιταρίδης, η Γεωργία Μιχαήλ, η Fatima Gabry, η Μαρία Ανδρέου και η Νίκη Αζοϊδου. Οι τέσσερις νεαροί δημιουργοί, των οποίων τα έργα  κοσμούν ήδη τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων ERA σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, είναι οι Μάριος Πασχαλίδης, Προκόπης Χατζηπροκόπη, Γιάννης Χιταρίδης και η Γεωργία Μιχαήλ.

Το Συγκρότημα Ermes μπαίνει σε μία νέα εποχή όπου η ιστορία συναντά το μέλλον και αναβαθμίζει όλα τα πολυκαταστήματα, εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με πολλές συλλογές, αποκλειστικές και μη, και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για το σύγχρονο καταναλωτή.

Δημιουργικό από τον Γιάννη Χιταρίδη στο πολυκατάστημα ERA The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Δημιουργικό από τους Μάριο Πασχαλίδη & Προκόπη Χατζηπροκόπη στο πολυκατάστημα ERA Central στη Λευκωσία.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top