Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Πάφο FC, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφο εισήλθε με προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (09/09) η ομάδας μας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, παρακολουθήσαν εκ νέου όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς, εξαιρουμένων των διεθνών Πίττα και Χάμπου ο οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στα θετικά η παρουσία του Λάρσον στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα».

The post Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE