Το πρόγραμμα των προκριματικών του Basketball Champions League που θα γίνουν στην Κύπρο

Το πρόγραμμα των προκριματικών του Basketball Champions League που θα γίνουν στην Κύπρο

Όπως έγινε γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, η Κύπρος θα φιλοξενήσει δύο ομίλους των προκριματικών του Basketball Champions League. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας οι αναμετρήσεις για τον α’ και β’ όμιλο.

Οι αγώνες έχουν φυσικά και Κυπριακό χρώμα, όπου ο Κεραυνός Στροβόλου θα αγωνιστεί στον β’ όμιλο, στον οποίο επίσης συμμετέχουν οι ομάδες: Ηρακλής (Ελλάδα), Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) και Ντνίπρο (Ουκρανία).

Όσο αφορά τον α’ όμιλο, σε αυτόν θα αγωνιστούν οι εξής ομάδες: Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βλοτσλάβεκ (Πολωνία) και Μονς (Βέλγιο).

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν την 1η θέση στον όμιλο τους, θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για συμμετοχή στους ομίλους του Basketball Champions League, ενώ οι υπόλοιπες έξι ομάδες θα αγωνιστούν στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Τονίζεται πως όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω μέτρων προστασίας για τον covid-19.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τους δύο ομίλους θα είναι το εξής:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Ντόναρ – Ντνίπρο

20:30 Κεραυνός – Ηρακλής

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ

20:30 Βλοτσλάβεκ – Μονς

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Ντόναρ – Ντνίπρο vs Νικήτρια ζευγαριού Κεραυνός – Ηρακλής

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ vs Νικήτρια ζευγαριού Βλοτσλάβεκ – Μονς

Πηγή: cbf.basketball

The post Το πρόγραμμα των προκριματικών του Basketball Champions League που θα γίνουν στην Κύπρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE