ΛΑΡΝΑΚΑ: Το χαρτοκιβώτιο δεν έκρυβε μέσα 'δώρα' - Δεν συνεργάζεται ο 37χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Το χαρτοκιβώτιο δεν έκρυβε μέσα 'δώρα' - Δεν συνεργάζεται ο 37χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Πέμπτη 10/9 διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον αλλοδαπού ηλικίας 37 ετών, αιτητή πολιτικού ασύλου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής κιλού και 850 περίπου γραμμαρίων κάνναβης.


Συγκεκριμένα, διερευνάται υπόθεση παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β, παράνομης κατοχής  ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης «χθες άγνωστος άνδρας μετέβη στο Κεντρικό Ταχυδρομείο της Λάρνακας για να παραλάβει ένα πακέτο το οποίο έφτασε αεροπορικώς. Ωστόσο μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι το πακέτο θα περνούσε υπό έλεγχο από τις Τελωνειακές Αρχές, τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE