Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Για την κατάσταση στη Λευκορωσία και την Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου και της Λετονίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Edgars Rinkēvičs, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.  Rinkēvičs επεσήμανε πως η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική και ενιαία θέση και στα δυο αυτά θέματα.

"Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον Κύπριο συνάδελφό μου Νίκο Χριστοδουλίδη, συζητήσαμε για την κατάσταση στη Λευκορωσία και στην Ανατολική Μεσόγειο, η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική  και ενιαία θέση και στα δυο θέματα", σημείωσε ο κ. Rinkēvičs.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.