Αυξάνεται η στήριξη για την υπό δημιουργία «Πολιτική Πλατφόρμα»

Αυξάνεται η στήριξη για την υπό δημιουργία «Πολιτική Πλατφόρμα»

Σαράντα πολίτες δήλωσαν σήμερα (Πέμπτη 10/9) υποστήριξη στην υπό δημιουργία «Πολιτική Πλατφόρμα», λέγοντας ότι θα τους δώσει την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

 
Σε ανακοίνωση, αναφέρεται ότι οι σαράντα πολίτες είναι «μέλη του ΔΗΚΟ και ανέντακτοι», που «ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους φίλους Γεώργιο Προκοπίου, Άγγελο Βότση, Μαρίνο Μουσιούττα, Αλέκο Τρυφωνίδη και Χρίστο Τσίγκη για τη δημιουργία Πολιτικής Πλατφόρμας, η οποία θα δώσει την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όσων ελεύθερα σκεπτόμενων συμπατριωτών μας το επιθυμούν».
 
Στην ανακοίνωση δίδεται κατάλογος ονομάτων των ατόμων που εξέφρασαν σήμερα υποστήριξη στην «Πολιτική Πλατφόρμα».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.