Αλλαγή ημέρας στον αγώνα ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άσσιας (Επίλεκτη Κ-17)

Αλλαγή ημέρας στον αγώνα ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άσσιας (Επίλεκτη Κ-17)

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-17 μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕΕΚ και του Εθνικού Άσσιας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 στο βοηθητικό γήπεδο Κερύνεια – Επιστροφή.

Ο αγώνας αρχικά ήταν ορισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο, όμως μεταφέρεται για την Κυριακή λόγω του αγώνα ΠΑΕΕΚ – Αχυρώνας για το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Επίσης ο αγώνας της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών με το ΘΟΪ Λακατάμιας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς (βοηθητικό), στις 17:00”.

The post Αλλαγή ημέρας στον αγώνα ΠΑΕΕΚ-Εθνικός Άσσιας (Επίλεκτη Κ-17) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.