Πρώτο μέλημα το κέρδος

Πρώτο μέλημα το κέρδος

Η Δόξα πραγματοποιεί αύριο Κυριακή δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ ωστόσο υπάρχει πίστη ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Η διαφορά από τον τελευταίο στη βαθμολογία Οθέλλο είναι στους 3 βαθμούς. Με δεδομένο ότι μπορούν να ανατραπούν τα πάντα ο προπονητής της Δόξας Νίκος Ανδρέου θέλει από τη μία να εκμεταλλευτεί την εν μέρη αδιαφορία της ΑΕΛ η οποία δεν έχει να κερδίσει κάτι ενώ είναι και κουρασμένη από τις υπερπροσπάθειες στο κύπελλο, και από την άλλη ελπίζει ότι ο Εθνικός μπορεί να κλέψει βαθμό από τον Οθέλλο. Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί του Αρέστη και Βανσκονσέλος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE