Πυρκαγιά σε αποθήκη στο λιμάνι της Βηρυτού, ένα μήνα μετά την καταστροφική έκρηξη

Πυρκαγιά σε αποθήκη στο λιμάνι της Βηρυτού, ένα μήνα μετά την καταστροφική έκρηξη

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε αποθήκη με μηχανέλαιο και ελαστικά στο λιμάνι της Βηρυτού, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή, λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά την τεράστια έκρηξη που κατέστρεψε το λιμάνι και κατοικημένη περιοχή γύρω από αυτό στην λιβανική πρωτεύουσα.


Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει ελικόπτερα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εικόνες που μεταδίδονται από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν ένα ελικόπτερο με δεξαμενή με νερό να πετάει ήδη στην περιοχή.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στη ζώνη αφορολόγητων προϊόντων του λιμανιού, ενώ μια τεράστια στήλη καπνού είναι ορατή από πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας. Η στρατιωτική πηγή σημείωσε ότι προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά στο λιμάνι, όπου βρίσκονται αποθήκες και σιλό σιτηρών που είχαν καταστραφεί από την έκρηξη της 4ης Αυγούστου, από την οποία περίπου 190 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE