Η αυτοκρατορία της Ανόρθωσης!

Η αυτοκρατορία της Ανόρθωσης!

Σε κυκλοφορία βρίσκεται το δεύτερο τεύχος του τριμηνιαίου περιοδικού του Συλλόγου, «Ανόρθωσις Empire».

 Με συνεντεύξεις, αφιερώματα, φωτογραφίες, ρεπορτάζ και πλούσια θεματολογία από όλα τα τμήματα της Ανόρθωσης.

Μπορείτε να το βρείτε στα σημεία προπώλησης εισιτηρίων και στις μπουτίκ σε Λεμεσό και Λάρνακα, στην τιμή των €5. Διαβάστε μεταξύ άλλων:

Τόνι Κάλβο: «Φέτος απολαμβάνω ποδόσφαιρο» – Αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας που μιλά για την ζωή στην Κύπρο, τη νοοτροπία της ομάδας, τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται και φυσικά… το μέλλον!

Μάριος Κοντός: «Το βόλεϊ προσφέρει περισσότερη συγκίνηση από το ποδοσφαίρο»

– Ο προπονητής της πετοσφαιρικής μας ομάδας, σε μια σπάνια συνέντευξη αναπολεί τις μέρες που αγωνιζόταν ως πετοσφαιριστής στη Μεγάλη Κυρία, το βόλεϊ σήμερα, τον κόσμο, τον ανταγωνισμό στο άθλημα και το όραμά του. Κάλια Βασιλείου: Από μικρή… στο γυναικείο βόλεϊ.

– Η πετοσφαιρίστριά μας, ανοίγει την καρδιά της στο «Ανόρθωσις Empire» και μιλά για την ζωή της στη γυναικεία πετόσφαιρα από την ηλικία των 5 ετών, το πρότυπο που είχε μικρή, την κορυφαία της στιγμή, το όνειρό της ενώ δίνει συμβουλές και στις νεαρές αθλήτριες. Φούτσαλ: Το ταξίδι σταμάτησε στα ημιτελικά, μια αναδρομή σε όλη την χρονιά του νεοσύστατου τμήματος του Συλλόγου μας.

Αφιέρωμα στο Φοίβο Βραχίμη, ένα ζωντανό θρύλο: Η προσφυγιά, ο Παναθηναϊκός, η Εθνική ομάδα… Φλας-μπακ στο πρωτάθλημα του 1949-50: Τα αποτελέσματα, οι σημαντικοί αγώνες, ο επεισοδιακός τελικός κυπέλλου που επαναλήφθηκε για να χαθεί το νταμπλ.

Αφιέρωμα στον Χορευτικό Όμιλο της Ανόρθωσης με στόχο την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Φωτογραφικό αφιέρωμα σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών ποδοσφαίρου μας. Άποψη: Μια συγκλονιστική αναδρομή στην Αμμόχωστο από τον φιλόλογο Τάσο Λαγούδη, στη μνήμη της αγαπημένης του θείας Πέπας. Ρεπορτάζ από την εκδήλωση προς τιμήν των Ζέμπασιη, Χριστοφή, Μέρτακκα και Νικόλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE