ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάλος έχει προκληθεί σε επαρχιακή πόλη από την φιλόλογο που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ένας μικρός χαμός επικρατεί σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως μία φιλόλογος έχει συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχόμενου.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε ταξιδέψει στην Γερμανία όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της συγκεκριμένης παραγωγής, όμως στην εποχή του internet άρχισε να κυκλοφορούν αποσπάσματά της και στην Ελλάδα.Έτσι μετά από λίγο καιρός, ο πατέρας ενός μαθητή της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έλαβε στο κινητό του μήνυμα με το video με μια από τις ερωτικές ταινίες εις την οποία πρωταγωνιστούσε η δασκάλα.
 
Προς το παρόν, η είδηση αυτή δεν έχει φτάσει στον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα, σύντομα θα αντιληφθεί τι έχει συμβεί.
 
 
ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE