ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έφαγε πόρτα» από Ατλέτικο Μαδρίτης για Μοράτα

«Έφαγε πόρτα» από Ατλέτικο Μαδρίτης για Μοράτα

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ατλέτικο στην Γιουβέντους, όσον αφορά την πρόταση που της έγινε για τον έμπειρο επιθετικό από τους «μπιανκονέρι».

Ο 27χρονος Ισπανός φορ είναι η εναλλακτική της Γιουβέντους, αν κι εφόσον τελευταία στιγμή στραβώσει κυρίως το θέμα μεταγραφής του Λουίς Σουάρες. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Marca», η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσέγγισε την Ατλέτικο και μάλιστα της κατέθεσε πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της, τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» φέτος, ωστόσο η διοίκηση έχει ανάψει «κόκκινο» σε πιθανή μετακίνηση του, μιας και δεν θέλει να τον πουλήσει αυτή τη χρονική περίοδο, από την στιγμή που δαπάνησε 63 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Τσέλσι.

Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζει το δημοσίευμα της «Marca», η Ατλέτικο φαίνεται πως είπε την Γιουβέντους να ενεργοποιήσει την ρήτρα του παίκτη για να τον κάνει δικό της. Η ρήτρα του Μοράτα είναι στα 150 εκατ. ευρώ κι αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τους «μπιανκονέρι».

The post «Έφαγε πόρτα» από Ατλέτικο Μαδρίτης για Μοράτα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top