ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Η ανήλικη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Πλούσιο παρελθόν στην διάπραξη κλοπών και ληστείας είχε ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Ανθήλη της Φθιώτιδας, το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις τον είδε να βγαίνει, εξαπέλυσε επίθεση πρωτοφανούς βιαιότητας με σκοπό να τον ληστέψει!
 
Η αδίστακτη πιτσιρίκα χτύπησε άγρια με τα χέρια της τον άτυχο ηλικιωμένο, τον πέταξε στο έδαφος και, όταν εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσει, έψαξε τις τσέπες του και άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω του! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.
 
Μόλις ο ηλικιωμένος πήρε εξιτήριο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε αμέσως την ανήλικη δράστιδα, η οποία εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης.
 
ΑΠΟ Protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top