ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

ΠΑΦΟΣ: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Δημήτρης Μελαΐσης

Έφυγε τα ξημερώματα για το μεγάλο ταξίδι, ο γνωστός συμπολίτης μας Δημήτρης Μελαΐσης σε ηλικία 76 ετών, πρόσφυγας από τη Μόρφου, πατέρας του δημοσιογράφου Πέτρου Μελαΐση. 

Ο Δημήτρης Μελαΐσης διακρίνονταν για το ήθος, την καλοσύνη και τη φιλανθρωπία του, ενώ έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για την Πάφο. 

Έφυγε με το μεγάλο καημό της επιστροφής στην αγαπημένη Μόρφου.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE