Δεν ευσταθεί η καταγγελία εναντίον γιατρού, να μην στήνονται λαϊκά δικαστήρια, λέει η ΠΑΣΥΚΙ

Δεν ευσταθεί η καταγγελία εναντίον γιατρού, να μην στήνονται λαϊκά δικαστήρια, λέει η ΠΑΣΥΚΙ

Το ΔΣ της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι., σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι από την ενημέρωση που έλαβε από τη διεύθυνση του Ο.Κ.Υπ.Υ, η έρευνα για το περιστατικό που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα έχει ολοκληρωθεί και η καταγγελία δεν ευσταθεί. 

Η έρευνα αφορούσε καταγγελία, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία πέντε ώρες περίμεναν οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λευκωσίας, να ανταποκριθεί συνάδελφός τους, ειδικός γιατρός, ο οποίος βρισκόταν σε καθήκον αναμονής, όταν οι ίδιοι τον κάλεσαν για επείγον περιστατικό που αφορούσε νεαρό πολυτραυματία μετά από τροχαίο.

«Καλούμε όσους έχουν κατηγορήσει τους ιατρούς και κατ΄επέκταση τα Δημόσια Νοσηλευτήρια να απολογηθούν. Αποδεικνύεται η θέση της ΠΑΣΥΚΙ να μην στήνονται λαϊκά δικαστήρια αλλά να εφαρμόζεται μηχανισμός διερεύνησης πριν από τη δημοσιοποίηση και τη άδικη δυσφήμιση», σημειώνει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο τέως διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο ThemaOnline για το παρόν και το μέλλον του Κυπριακού, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE